Isten hozott!

Ezúton szeretnélek köszönteni a weboldalamon kedves látogató. A nevem Nagy Boglárka és én vagyok a Leaszofi Kerámia brand megalkotója. Immár több éve foglalkozom kézműves kerámiatárgyak készítésével, agyagozással. Ami régebben csak egy hobbinak indult, az ma már a munkámmá és az életem szerves részévé vált.

A kreativitás és az egó nem férnek meg egymás mellet. Ha megszabadulsz a féltékeny és öszehasonlító elmétől, a kreatívitásod végtelenül kibontakozik. Ahogy a víz feltör a forrásból, úgy a kreativítás is előtör minden pillanatban. Ne légy önmagad akadálya! Ne hagyd, hogy a környezet amiben élsz, uraljon téged! Te légy a környezeted ura, a fantasztikus világé ami körbevesz! Az elmédbe szabadon kell ki-be járnod! Ez a szabadság! A kreatívitást nem lehet megakadályozni.

profilkép

Munkáimnál nagyon fontos szerepet kap az alkotás, a kreativitás az egyediség és a minőség. Éppen ebből kifolyólag nem hozom létra kétszer ugyanazt az alkotást, nincsen kettő egyforma termékem. Mindenből amit a weboldalamon vagy a bemutatótermemben találsz, csak az az egy létezik.  Kizárólag kézzel dolgozom nem használok öntőformákat, valamint nagyon fontos számomra, hogy minden kerámiám természet adta alapanyagokból készüljön. Ez fejezi ki leginkább a gondolatiságomat és én így tudom átadni ennek a szakmának minden szépségét. Ha felkeltette az érdeklődésed a munkám, bátran nézz szét az Alkotásaim között. Ott találkozunk! 

Nagy Boglárka

egyediség

Egyediség

minőség

Minőség

természetesség

Természetesség

Leaszofi Kerámia