Gyakran Ismételt Kérdések

Az ALKOTÁSOK oldalon feltüntetett összes kerámia megvásárolható.

Minden kerámiának van egy bemutató oldala, ahol kapcsolatba tudsz velem lépni. Kattints a KAPCSOLATFELVÉTEL A KÉSZÍTŐVEL gombra és a felugró ablakban add meg az elérhetőségeid és azon termék(ek) nevét amelyek felkeltették az érdeklődésed. Ezután a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot.

A termékeket általában budapesti otthonomban szoktam bemutatni és az értékesítés is itt zajlik javarészt. Igény szerint van lehetőség arra is, hogy postai úton juttassam el hozzád a kiválasztott alkotást. A megrendelt kerámiákat a Magyar Posta törékeny csomagszolgáltatásával, MPL postacsomagként postázom. A csomagárak a következők 2021.07.01- től,  2 kg-ig 3250 Ft,  5 kg-ig 3675 Ft. Emellett a kerámiák átadása Budapesten a főbb metró csomópontokban is megoldható részemről.

A termékeket a kerámiák átadásakor tudod kifizetni.

Amennyiben saját elképzelésed van a kerámiával kapcsolatban, esetleg feliratot vagy személyes üzenetet szeretnél elhelyezni rajta szívesen megvalósítom. Ha van fotód vagy rajzod amit elképzeltél, nyugodtan küldd el nekem. Ha nincs elképzelésed de láttál olyan kerámiát az oldalamon ami felkeltette az érdeklődésedet, szívesen egyeztetek veled a személyre szabott megoldásokról. 

Nem kaptál választ valamire? Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot a 06 30 365 7400 as telefonszámon, vagy írj egy levelet az art@leaszofikeramia.com email címre. Bármilyen további kérdésben készségesen segítek.