Dupla mázas müzlistál

praktikus használat

Praktikus használat

természetes alapanyagok

Természetes alapanyagok

mosogatógépes tisztítás

Mosogatógépes tisztítás

mikrohullám-álló

Mikrohullám-álló

4.000Ft

Boltomban magastűzű, kőedény kerámiákat találsz. Termékeim 1220 C fokos hőmérsékleten tömörre vannak égetve, ezért rendkívül ellenállóak, nem szivárognak, és nem csorbulnak. Így sűrű, minden napos használat mellet is hosszú évekig ugyanolyan szépek maradhatnak. Mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe tehetőek. Termékeimen kizárólag károsanyagmentes mázakat használok!

leaszofi pecsét - egyedi termék

Egyedi termék

A weboldalamon található összes termék egyedileg készül. Mivel nincsen kettő egyforma kerámiám, ezért minden termékemből csak egy darab érhető el. Keresd az egyedi megjelölést.

praktikus használat

Praktikus, mindennapi használatra

Alkotásaim teljes mértékben alkalmasak a mindennapi, rendeltetésszerű használatra is, mindemellett feldobják otthonod hangulatát.

természetes alapanyagok

Természetes alapanyagok

Kerámiáim elkészítésénél fokozottan figyelek arra, hogy mindig 100% ban természetes alapanyagokat használjak fel.

mosogatógépes tisztítás

Mosogatógépes tisztítás

Termékeim egyaránt alkalmasak hagyományos és mosogatógépes tisztításra is, köszönhetően a precíz megmunkálásnak.

mikrohullám-álló

Mikrohullám

A minőségi alapanyagoknak hála, kerámiáimat nyugodtan helyezheted akár mikrohullámú sütőbe is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az ALKOTÁSOK oldalon feltüntetett összes kerámia megvásárolható.

Minden kerámiának van egy bemutató oldala, ahol kapcsolatba tudsz velem lépni. Kattints a KAPCSOLATFELVÉTEL A KÉSZÍTŐVEL gombra és a felugró ablakban add meg az elérhetőségeid és azon termék(ek) nevét amelyek felkeltették az érdeklődésed. Ezután a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot.

A termékeket általában budapesti otthonomban szoktam bemutatni és az értékesítés is itt zajlik javarészt. Igény szerint van lehetőség arra is, hogy postai úton juttassam el hozzád a kiválasztott alkotást. A megrendelt kerámiákat a Magyar Posta törékeny csomagszolgáltatásával, MPL postacsomagként postázom. A csomagárak a következők 2021.07.01- től,  2 kg-ig 3250 Ft,  5 kg-ig 3675 Ft. Emellett a kerámiák átadása Budapesten a főbb metró csomópontokban is megoldható részemről.

A termékeket a kerámiák átadásakor tudod kifizetni

Amennyiben saját elképzelésed van a kerámiával kapcsolatban, esetleg feliratot vagy személyes üzenetet szeretnél elhelyezni rajta szívesen megvalósítom. Ha van fotód vagy rajzod amit elképzeltél, nyugodtan küldd el nekem. Ha nincs elképzelésed de láttál olyan kerámiát az oldalamon ami felkeltette az érdeklődésedet, szívesen egyeztetek veled a személyre szabott megoldásokról. 

Nem kaptál választ valamire? Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot a 06 30 365 7400 as telefonszámon, vagy írj egy levelet az art@leaszofikeramia.com email címre. Bármilyen további kérdésben készségesen segítek.