Terméknév

Praktikus használat

Természetes alapanyagok

Mosogatógépes tisztítás

Mikrohullám-álló

5490 Ft

Praktikus, mindennapi használatra

Alkotásaim teljes mértékben alkalmasak a mindennapi, rendeltetésszerű használatra is, mindemellett feldobják otthonod hangulatát.

Természetes alapanyagok

Kerámiáim elkészítésénél fokozottan figyelek arra, hogy mindig 100% ban természetes alapanyagokat használjak fel. lorem ipsum

Mosogatógépes tisztítás

Termékeim egyaránt alkalmasak hagyományos és mosogatógépes tisztításra is, köszönhetően a precíz megmunkálásnak.

Mikrohullám

A minőségi alapanyagoknak hála, kerámiáimat nyugodtan helyezheted akár mikrohullámú sütőbe is. lorem ipsum lorem ipsum

Egyedi termék

A weboldalamon található összes termék egyedileg készül. Mivel nincsen kettő egyforma kerámiám, ezért minden termékemből csak egy darab érhető el. Keresd az egyedi megjelölést.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az ALKOTÁSOK oldalon feltüntetett összes kerámia megvásárolható, azt azonban figyelembe kell venni, hogy minden alkotás egyedi és csak az az egy darab érhető el belőle.

Minden kerámiának van egy bemutató oldala, ahol kapcsolatba tudsz velem lépni. Kattints a KAPCSOLATFELVÉTEL A KÉSZÍTŐVEL gombra és a felugró ablakban add meg az elérhetőségeid és azon termék(ek) egyedi azonosítóját amelyek felkeltették az érdeklődésed. Ezután a lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot.

A termékeket általában budapesti otthonomban szoktam bemutatni és az értékesítés is itt zajlik javarészt. Igény szerint van lehetőség arra is, hogy postai úton juttassam el hozzád a kiválasztott alkotást. Ebben az esetben fokozottan ügyelek arra, hogy a kerámiák a lehető legnagyobb biztonságban legyenek a szállítás alatt és hogy teljesen épen érkezzenek meg új tulajdonosukhoz.

Nem kaptál választ valamire? Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot a 06 30 365 7400 as telefonszámon, vagy írj egy levelet az art@leaszofikeramia.com email címre. Bármilyen további kérdésben készségesen segítek.